Zottegem investeert in spectaculairder vuurwerkspektakel

11111.jpg

Zottegem, 29/05/2017 – Schepen voor Feestelijkheden Kurt De Loor (sp.a) laat weten dat Zottegem zowel tijdens Sinksenkermis als tijdens de zomerkermis in augustus zal zorgen voor een vuurwerkspektakel dat nog spectaculairder is dan de voorgaande jaren. (PDV)

Persbericht

Naar goeie gewoonte sluit Zottegem kermismaandag, zowel tijdens de Pinksterkermis als in augustus, af met een spetterend vuurwerk. “Dat vuurwerkspektakel wordt nu nog meer spectaculair,” laat schepen voor Feestelijkheden, Kurt De Loor, weten. “Traditiegetrouw brengt het vuurwerk heel wat Zottegemse gezinnen op de been. Zowel jong als oud zitten jaarlijks met de mond open van het spektakel te genieten. Die belevenis willen we nu nog groter maken, daarom hebben we beslist om dit jaar extra te investeren in het vuurwerkspektakel.”

“Traditiegetrouw sluiten we in Zottegem de kermis af met een groot vuurwerkspektakel op kermismaandag. Zowel tijdens de Pinksterkermis als tijdens de zomerkermis is het voor veel gezinnen met kinderen echt uitkijken tot de eerste vuurpijlen de lucht invliegen. Dit jaar wordt het spektakel nog groter. We trokken het budget naar omhoog zodat de vuurwerkmakers nog meer ruimte krijgen om het publiek omver te blazen. Figuurlijk dan,” lacht Kurt De Loor.

Kurt De Loor: “Zowel voor het vuurwerk tijdens de Pinksterkermis als voor het vuurwerk tijdens de augustuskermis wordt het budget opgetrokken om nog meer Ah-en-Oh-beleving te cre ëren. Het volgende vuurwerk gaat door op maandag 5 juni in het Egmontpark. Het wordt ongetwijfeld een fantastische afsluiter van een mooie Pinksterkermis.”

X