Nieuwe motoren en combi voor politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem

 

politiemotor

Het waren hoofdinspecteur Peter De Campenaere en inspecteur Lieven De Wandel die de sleutels in ontvangst mochten nemen, in het bijzijn van  korpschef Jan De Sutter, commissaris Gerry Verlinden en leden van de politieraad.

De motoren zullen voor verscheidene taken worden ingezet zoals bijstand bij de actie flitsen met onderschepping, begeleiding grote wielerwedstrijden op het ganse grondgebied, het uitvoeren van controles op het gebruik van de veiligheidsgordel en gsm achter het stuur.

combi

Begin mei nam de politiezone ook een nieuw dienstvoertuig in gebruik. Toen werden de sleutels overhandigd door burgemeester Jenne De Potter en zijn collega-burgemeester Lieven Latoir van Sint-Lievens-Houtem, in het bijzijn van  korpschef Jan De Sutter en commissaris Peter Souffriau. Inspecteurs Thierry De Cooman en Nico Renders mochten de sleutels in ontvangst nemen.  

(Pieter De Valkenaere)