Andreas (82) en Paula (87) zijn 60 (!) jaar getrouwd

DDL melle diamanten brl gabriels andreas en coryn paula (3)

Melle, 01/11/21017 – Zondag vierden Andreas Gabriels (82) en Paula Coryn (87) hun gouden huwelijksverjaardag in ’t Groenhof. (DDL)

Andreas en Paula leerden elkaar kennen in het caf é van Andres’ tante in Wannegem-Lede, de gemeente waar ze op 6 november 1957 uiteindelijk ook in het huwelijksbootje zouden stappen. Ze hebben een dochter Marleen en een zoon Frank, die op hun beurt samen zorgden voor 3 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.  Andreas werkte 43 jaar als postmeester. Zijn vrije tijd besteedt hij met tuinieren, helpen in het huishouden en gaan wandelen met de hond van zijn dochter. Paula zorgt voor het huishouden en helpt de kinderen en kleinkinderen waar ze kan. Ze is lid van Samana ziekenwerking en was vroeger bestuurslid van de KVLV.

Tekst en foto’s Danny De Lobelle

 DDL melle diamanten brl gabriels andreas en coryn paula (1)

X