Klacht tegen stedenbouwkundig beleid deputatie

ddl-merelbeke-sloop-kasteel-la-moineaudiere-of-dhoop-41

30/11/2017 – De sloop van het kasteel La Moineaudière blijft voor beroering zorgen. De door de oppositie gezamenlijk ingediende motie tegen het stedenbouwkundig beleid van de deputatie werd aanvaard.

“Uit het dossier blijkt dat de deputatie (CD&V, Open VLD en sp.a) de sloop van het kasteel goedkeurde, tegen alle adviezen in, ook dat van de eigen provinciaal stedenbouwkundig ambtenaar in”, aldus  Stefaan Van Hecke, fractieleider  Groen Merelbeke. “De deputatie hield geen enkele rekening met duidelijke bezorgdheden die leven bij diverse instanties en adviesraden. Een duidelijk, scherp signaal was noodzakelijk.”

Lees het bizarre verhaal van de sloop nog eens na via deze link in het rood.