Cafébazin met 20.000 euro aan de haal?

logo_politie_3

Erpe-Mere, 26/12/2017 – De caféspaardersclub van dorpscafé De Herleving in Vlekkem zitten met de handen in het haar want het lijkt erop dat de cafébazin met goed 20.000 euro aan spaargelden aan de haal is.

Vorige week was er al ongerustheid omdat het café plots dicht was. De cafébazin beloofde toen om dit weekend meer uitleg te geven. Die kwam er niet, de leden van de spaardersclub gaan er daarom van uit dat ze opgelicht zijn en dienen een gerechtelijke klacht in.

Bron Het Nieuwsblad

 Café plots gesloten op dag uitbetaling spaarkas: “Waar zijn onze centen naartoe?”

Caféspaarders opnieuw voor gesloten deur: “Cafébazin heeft ons opgelicht voor in totaal 20.000 euro”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X