Zalig kerstfeest voor 104 kansarme kinderen

 

Anny De Windt 9Velzeke, 26/12/2017 – Zaterdag genoten 104 kansarme kinderen van het Bijeva-kerstfeest.

Het kerstfeest ging door in het ontmoetingscentrum van Velzeke. De kinderen genoten er een dag lang van lekker eten, cadeautjes, kinderanimatie, grime… De kerstman kwam langs met voor iedereen een cadeau, er waren lange tafels vol (nuttige) geschenken zoals schoenen (maar ook speelgoed), een groep ondernemers bracht nog eens 104 geschenken en ’s avonds kwam ook de pizzamobiel, met pizza’s om mee te nemen naar huis.

Anny De Windt organiseert met Bijeva al zes jaar lang een kerstfeest. Ze organiseert jaarlijks ook zomerkampen voor kansarme kinderen en ze heeft ook een educa-container. Lees meer via  www.bijeva.be, in Het Nieuwsblad,  TV Oost  en VRT Nieuws.

 

X