Buurtbewoners zijn het beu na zoveelste wegverzakking

Welzijnstraat 1k

Zottegem, 26/01/2018 – Na een nieuwe wegverzakking in hun straat zijn de inwoners van de Welzijnstraat het meer dan beu. “We wachten al 35 jaar op een oplossing”

De straat wordt geteisterd door het massaal aanwezige grondwater waardoor wegverzakkingen schering in inslag zijn. Vorig jaar zakte een wagen er met zijn voorwiel weg in de straat. Buurtbewoners geven aan dat ze al sinds eind de jaren ’80 het probleem aankaartten maar er nog steeds geen oplossing is. Schepen van Openbare Werken Peter Vansintjan (CD&V) laat weten dat er wel degelijk wordt gewerkt aan een oplossing maar dat die tijd en geld vraagt en bovendien veel voorbereiding vragen, gezien de specifieke situatie in de straat mbt rioleringen ed. Hij hoopt dat de werken eind dit jaar of begin volgend jaar van start kunnen gaan.

Welzijnstraat 3k

X