Chiro Windeke serveert friet met stoverij

DDL-scheldewindeke-etentje-chiro-windeke-1.jpg

Windeke, 26/01/2018 – Al wie Chiro Windeke genegen is, kruist alvast zondag 11 februari 2018 aan in zijn agenda. Chiro Windeke organiseert zijn jaarlijks eetfestijn: friet met stoverij. GC De Kluize Scheldewindeke wordt de ideale plek om lekker te tafelen. (R 17, foto DDL).

De leidersploeg van Chiro Windeke nodigt je uit om te komen genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Tussen 11 u 30 en 14 u wordt heerlijke stoverij met frietjes geserveerd. De vegetari ërs worden niet over het hoofd gezien, zij kunnen genieten van een overheerlijke burger met frietjes. Voor wie er echt niet kan bij zijn, verkoopt Chiro Windeke ook steunkaarten. Wie van gezelligheid, een goed glas en lekker eten houdt moet de weg op naar GC De Kluize in Scheldewindeke. Het eetfestijn van Chiro Windeke moet u eens meemaken. Een echte verwenning van de smaakpapillen. Deelnemen kost 13 euro, kinderen jonger dan 12 jaar smullen tegen 10 euro. Een steunkaart kost 3 euro. Toon een groot hart voor Chiro Windeke. Je kan bestellen door het juiste bedrag over te schrijven op BE26 4437 5837 7129 voor 5 februari 2018 én te mailen naar  frietmetstoverij@chirowindeke.be  met vermelding van de naam, het aantal volwassenen stoverij/vegetarisch en het aantal kinderen stoverij/vegetarisch. Wie in GC De Kluize in Scheldewindeke de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. De ‘magnificente’ leidersploeg van Chiro Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een op en top eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun Chiro Windeke.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.  

                                                                                                                       
X