Einde verhaal voor Zottegemse parkeertoren?

Vergunning parkeertoren geschorst (1) db

Zottegem, 20/03/2018 – De Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft de bouwvergunning voor de bouw van de NMBS-parkeertoren aan de achterkant van het station geschorst.

De bouwvergunning werd – na gunstig advies door het stadsbestuur – afgeleverd door het Vlaams Gewest afgeleverd aan de NMBS. Het waren zes buurtbewoners die er eind vorig jaar klacht hadden tegen neergelegd en zo voor de Raad van Vergunningsbetwistingen brachten. Omwille van de impact van de parkeertoren op de omgeving, privacy (inkijk) en verlies aan waarde van hun woonst. Na deze schorsing van de bouwvergunning lijkt er een vernietiging ervan een logisch gevolg. Een domper voor de NMBS en ook voor stad Zottegem dat in de parkeertoren een oplossing zag voor de parkeer- en mobiliteitsproblemen.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Nog geen oplossing voor mobiliteitsprobleem: vergunning voor NMBS-parkeertoren geschorst

Vergunning parkeertoren geschorst (5)