Vandalen teisteren gemeentelijk domein. Burgemeester looft beloning uit voor gouden tip

Vandalen 1

Brakel, 26/03/2018 – Voor de zoveelste keer hebben vandalen flink wat schade aangericht in het gemeentelijk domein De Rijdt. Burgemeester De Vleeschouwer looft een beloning uit voor de gouden tip naar de daders.

De vandalenstreken gebeurden in de nacht van vrijdag op zaterdag. Deze keer koelden de vandalen hun woede op een aanhangwagen, een vuilnisbak en de Finse piste. In de buurt was een jeugdfuif aan de gang maar burgemeester Stefaan De Vleesschouwer wil de link niet zomaar leggen. Ook niet aan druggebruik in de buurt. Wel looft hij ene beloning uit voor de tip die naar de daders kan leiden. “Aankoopbonnen of toegangstickets bijvoorbeeld”, klink het. “Sowieso moet dit crapuleus gedrag stoppen. We hebben er meer dan genoeg van.”