Vind de ACK-paashaas als eerste en win een reuze-paasei!

ACK Keukens paashaas (2)

Algemeen, 26/03/2018 – De ACK paashaas huppelt deze week dagelijks rond in  Zottegem, Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zwalm. Tips om hem te pakken te krijgen vind je via de Facebookpagina van ACK-keukens. De eerste vinder wint telkens een reuze-paasei.

“We proberen regelmatig originele acties in elkaar te boksen”, verklaart Manu Temmermans van ACK Keukens de smakelijke actie. “Bedoeling is zo dicht bij onze klanten te staan door een positieve vibe te cre ëren. Bovenal hopen we dat het leuke zoektochten worden. Deze ACK-paashaas past perfect in het plaatje van de andere evenementen die we regelmatig organiseren.

De reuze-paaseieren worden ambachtelijk gemaakt door Bakkerij Sint-Anna. Tips over de plek waar je de ACK paashaas kan spotten vind je dagelijks in de voormiddag op de Facebookpagina van ACK-keukens. Deze week zal hij te zien zijn in  o.a. Zottegem, Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zwalm.

Klink op onderstaande links voor meer info

Facebookpagina ACK Keukens – Maatkasten – Interieur

Website ACK Keukens – Maatkasten – Interieur

ACK Keukens paashaas (1)

X