Iréné en Agnes 70 (!) jaar getrouwd

DDL merelbeke platina brl van laere iréné en wollaert agnes (13)

Merelbeke, 04/04/2018 – Iréné Van Laere en Agnes Wollaert gaven 70 jaar geleden hun ja-woord.

Op 24 maart 1948 in Merelbeke om precies te zijn. Het prachtkoppel ontmoette elkaar voor het eerst op een KLJ-feest in Eke. Hun huwelijk werd bezegeld met vier kinderen, die op hun beurt zorgden voor zeven kleinkinderen en een aantal achterkleinkinderen. Iréné was werkmeester op de Proefhoeve in Lemberge, gaat graag een kaartje leggen bij 0kra en is een fervent wandelaar. Agnes was huisvrouw , deed kinderopvang, was vrijwilligster bij ziekenzorg, lid bij het zangkoor van de Bond en tal van verenigingen.

Danny De Lobelle. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X