Lijsttrekker en – duwer bekend bij Open Vld Zwalm

Open VLD Zwalm (2)

Zwalm, 04/04/2018 – Binnen het bestuur van Open Vld Zwalm zijn de posities van lijsttrekker en lijstduwer bekendgemaakt. “Twee sterke figuren”, klinkt het bij Open VLD voorzitter Jo Duprez.

Lijsttrekker wordt zoals verwacht Johan De Bleecker nadat burgemeester Karen De Colfmacker de politiek voor bekeken houdt na deze legislatuur. Lijstduwer wordt Jozef Van den Bulcke. “Er zijn uitvoerige gesprekken geweest binnen de onze partij om deze consensus te bewerkstelligen want er was een periode van twijfel waar te nemen”, licht voorzitter Duprez toe. “De neuzen staan nu in dezelfde richting. Johan en Jozef vormen de locomotief om Zwalm de komende zes jaar met hun inzet en expertise verder uit te bouwen. Beiden bewezen hun kunnen tijdens hun politieke loopbaan en dit elk op hun eigen terrein en met kennis van zaken op de verschillende domeinen. Met Johan De Bleecker en Jozef Van den Bulcke en de andere kandidaten staan wij liberalen garant voor een gezond financieel bestuur met maximale inspanningen ten gunste van de Zwalmse bevolking. Hier blijven we voor gaan. De komende maanden werken we verder aan een sterk verkiezingsprogramma. U ziet, Open Vld Zwalm neemt een sterke start in de aanloop van de verkiezingen van 14 oktober 2018.”

Open VLD Zwalm (1)

X