Herzeelse jeugd raapt zwerfvuil

De medewerkers van Jeugdhuis Wattage Herzele gingen op pad om zwerfvuil te rapen.

De medewerkers vertrokken vanuit het jeugdhuis richting de kouters om de straten en wandelpadden zwerfvuilvrij te maken. 7 kilometer en 7 vuilniszakken zwerfvuil later kwamen ze voldaan terug aan in het jeugdhuis. Begin dit jaar kreeg het jeugdhuis een mooi bedrag van MFL-Herzele om hun energieverbruik aan te pakken. Met verouderde verlichting en tweedehands frigo’s die dag in dag uit draaien, is het jeugdhuis een grote verbruiker van ‘vuile energie’. “De bijdrage van MFL-Herzele is meer dan welkom om de financiële investeringen te kunnen dragen”, klinkt het bij het bij Jeugdhuis Wattage. “Als bedanking wilden we graag iets terugdoen voor Herzele.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X