Groot verlies voor carnavalgroep de Triangeleers


Bij een bedrijfsbrand aan de Vijverwegel in Melle leden ook de Merelbekse carnavalgroepen schade. Drie loodsen brandden volledig uit.

Een zware bedrijfsbrand in een loodsencomplex aan de achterkant van het gebouw waar Ecostore en naast de carnaval loods die deze nacht plaats vond. De ravage is immens. Het grootste deel van de carnavalloods bleef gespaard enkel rook en waterschade. Het uitspringende deel achteraan waar de carnavalgroep de Triangeleers hun werkruimte hadden   ging mee in de vlammen op. Waaronder een pas aangekochte tractor als ook drie voertuigen .
Vooral voor   de groep de Triangeleers betekent dit een ware ramp. Een groep van twee familie en 30 man sterk
De brand sloeg niet over naar de aanpalende winkel Ecostore, deze   liep roet, rook en waterschade op, door de hitte zijn de ramen op de   verdieping gesprongen. Hoe de brand ontstond moet de brandexpert nog onderzoeken. De brandweer houd van nacht de wacht mocht het terug opflakkeren.