Meest duurzame bedrijventerrein komt in Ninove. Bedrijven gezocht met ambitie!

De stad Ninove en SOLVA hebben de ambitie om binnen de regio Zuid-Oost-Vlaanderen een kwaliteitsvol en duurzaam bedrijventerrein te realiseren met speciale aandacht voor lokale energieopwekking, ruimtelijke kwaliteit, biodiversiteit en slim delen & samenwerken.

Rond deze 4 kernwaarden biedt het bedrijventerrein een ideale economische uitvalsbasis, een optimale werkplek en een meerwaarde voor de buurt en de stad. Er is een verwachte tewerkstelling van 600 à 1000 mensen. De krijtlijnen om deze ambitie waar te maken, staan in een ontwerp dat garant staat voor een kwalitatieve inrichting van het openbaar domein en de mede-eigendom. Er is bijzondere aandacht voor beeldkwaliteit en multimodale bereikbaarheid zonder hierbij de biodiversiteit uit het oog te verliezen. Door het nauwkeurig kiezen van voorschriften zullen ook de bedrijven zelf hun steentje bijdragen, zonder de economische realiteit daarbij te vergeten. De bedrijven die worden aangetrokken zich hier te vestigen, zijn bedrijven die op het terrein actief samenwerken rond tal van diensten met als doel economisch voordeel te realiseren, ecologische milieu-impact te verkleinen en de sociale cohesie tussen de bedrijven te bevorderen. Totale oppervlakte: 23,4 ha Netto-oppervlakte bedrijfspercelen: 17,4 ha Verwachte tewerkstelling: 600 à 1000 mensen Prijs: 95 — 125 euro/m ²

“Bedrijven worden niet alleen beoordeeld op hun huidige stand van zaken, maar ook op hun toekomstpotentieel, de aard van de activiteit en de tewerkstelling” — Alain Triest, schepen lokale economie Stad Ninove —  “Doorn Noord is één van de allerlaatste regionale bedrijventerreinen in Zuid-Oost-Vlaanderen” — Bart Wallays, Directeur streekintercommunale SOLVA

Meer info?

Meer weten over Doorn Noord? Verkoopsvoorwaarden en kandidaatsdossier op www.doornnoord.be (indienen tegen ten laatste 31 aug 2018)
Contacteer:

– De schepen van Lokale Economie van Stad Ninove Alain Triest: 054/31 32 35, alain.triest@ninove.be

– De schepen van Milieu van Stad Ninove Wouter Vande Winkel: 054/31 32 38, wouter.vandewinkel@ninove.be

– De directeur van SOLVA Bart Wallays: 053/64 65 22, 0487/54 47 77, bart.wallays@so-lva.be

– Het SOLVA projectteam: Pieter Kindermans, projectverantwoordelijke: 053/64 65 27, 0499/52 19 92, pieter.kindermans@so-lva.be

  • Koen De Mesel, verkoopsverantwoordelijke & bedrijventerreinmanager: 053/64 65 25, 0475/57 87 00, koen.de.mesel@so-lva.be