GEMEENTE LIERDE WERFT AAN …

Wat:

voltijds — contractueel — barema D4-D5

Functie:

Je zal voor jouw subdienst instaan voor de effici ënte uitvoering van geplande werken.  Je zal verantwoordelijk zijn voor de planning, controle en opvolging van de werken en tevens zelf meewerken aan de uitvoering ervan op de werkvloer.

Profiel:

Je hebt minstens vier jaar relevante beroepservaring en je bent in het bezit van een rijbewijs C.

Interesse?

Informatie omtrent de functie en de selectieprocedure en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Ilse Norman (09/389 69 96).

Solliciteren:

kan tot uiterlijk dinsdag 28/08/2018. Dit kan zowel online via www.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Ilse Norman, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).