Hoogste aantal toeschouwers ooit voor Rock Zottegem

De jubileumeditie van Rock Zottegem was een schot in de roos. Het werd niet enkel de warmste editie ooit, ze lokte ook het hoogst aantal toeschouwers ooit.

Enkel zaterdag (11.500 bezoekers) was het populaire festival niet uitverkocht. Vrijdag (12.500) en zondag (12.500) was dat wel het geval. De in totaal 36.500 toeschouwers is het hoogste aantal bezoekers ooit. Daar zit de derde festivaldag uiteraard voor veel tussen, maar dan nog: Rock Zottegem 2018 was een topper. Daar zal iedereen het over eens zijn. Organisator Kurt De Loor verwijst naar de 260 vrijwilligers als sleutel tot het succes en ook naar de reactie van de buurtbewoners. “Want naast het aantal toeschouwers en de uitstraling voor de stad Zottegem vinden wij de verankering in de buurt even belangrijk.”

Foto’s met dank aan Philippe Velghe Photography

Lees meer via onderstaande link

Rock Zottegem doet records sneuvelen

Rock Zottegem breekt alle records

Heet, heter, heetst op Rock Zottegem

X