Brutale dievenbende mishandelt slachtoffers

Met liefst 7 inbraken in de voorbije 10 dagen wordt Maarkedal geteisterd door een ware inbraakplaag. De daders gaan daarbij zeer driest te werk en mishandelen hun slachtoffers.

Doodsbedreigingen, tanden uitgeslagen, schedelbreuk, slachtoffers overgieten met wasmiddel… De aders diensen voor niets terugEen paar voorbeelden…  In de nacht van 21 op 22 juli 2018 om 2.30u vond een diefstal met geweld plaats te Maarkedal in de Fonteinweg. De bewoner, een 57-jarige man werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De buit bedroeg een GSM en een kleine som geld. In de nacht van zondag op maandag werd terug een diefstal met geweld gepleegd te Maarkedal maar nu in de Ommegangstraat. De bewoners, een 77-jarige man en een 74-jarige vrouw werden gewond. De daders konden ontkomen met   2 GSM’s en juwelen.

De daders zijn tot op heden nog steeds spoorloos maar het onderzoek is volop aan de gang. De politie doet een oproep aan de buurtbewoners om bij het waarnemen van verdachte gedragingen onmiddellijk de 101 te bellen. Het zou gaan om een bende met daders type Noord-Afrikaanse en Europees.

Lees meer via onderstaande links

Bijzonder brutale inbrekers teisteren rustig dorp: “E én slachtoffer is een tand kwijt, iemand anders liep een schedelbreuk op”

Walter (57) werd zwaar toegetakeld tijdens brutale overval: “Ze bonden mijn voeten vast en overgoten me met wasmiddel”

Bijzonder agressieve inbrekersbende teistert Maarkedal

“Ze bedreigden me met de dood”

 

 

X