Lezersbrief: Zottegemse vergeetachtige ziel verliest nog steeds boodschappen onderweg…

Aan de Doornweg te Bevegem verliest op chronische wijze iemand steevast zijn boodschappentas… Verderop in Godveerdegem  raakt nog een minderbedeelde mens zijn herbruikbare Lidltas kwijt. Djuu toch…

Aangekomen aan het Heilighartplein kreeg de passant een hongerke en liet er zijn leeg doosje spaghetti achter waarbij hij dan ook nog zijn of haar 2 boodschappentassen vergat! Man, man, man, miserie miserie.  Mogelijk gaat het over een verrijzenis want aan het kerkhof te Godveerdegem vonden we ook nog een uit de hemel neergedaalde reiskoffer… De armoedige ziel moet zijn weg allicht richting platteland verder zetten, we vonden nog een ferme zak lege verpakkingskes langs de Wurmendries. We zijn benieuwd naar de beelden van de “wildlifecamera” die schepen Goossens beloofde aan de propere inwoners en opkuisers van ’t stad… We zijn ook geïnteresseerd naar hoeveel penitenties er al werden uitgeschreven aan sluikstorters en nog meer benieuwd hoeveel er al effectief geïnd werden… want, dit alles overal achterlaten… dat mag dus niet h é!  😉

Naam en adres bekend bij de redactie.