10 jaar Bottelareswingt foto verslag.

Bottelareswingt was dit jaar aan haar 10de editie toe, een kermisweekend vol van amusement, dans, leute en plezier en dit voor alle leeftijden

Op zaterdagnamiddag gingen we om 14 u van start met een “attractie op de straat “ voor de jeugd.

Een “reuze springkasteel met grote glijbaan”, een “springkasteel voor de allerkleinsten”

en een “grimeerstand” voor de kinderen.

Als opwarmer en na de mis van zaterdagavond bracht  HERMAN DE MIL een orgelconcert in de

St. Annakerk van Bottelare  POPMUZIEK IN DE KERK.

Op zondagochtend startte om 9 u een trage wegen wandeling, waarna de  ”110 JARIGE HARMONIE VAN BOTTELARE”, een swingend aperitiefconcert  ten hore bracht, tussen door kon men  proeven van de overheerlijke cocktails, een cava , een Bottelaars Ketske of een pintje.

Met daaropvolgend het traditionele “MOSSELFESTIJN A VOLONTÉ” , na de kermiskoers bracht men alles gereedheid voor het optreden van “BELLE PEREZ” ze bracht een zwoele zuiderse avond op gang met haar bekende Spaanse zomer hits. Belle was genomineerd voor de zomerhit radio 2 en kwam met de helikopter uit Blankenberge na het optreden vloog ze terug.

Met “PARTIE PARTY” beleven   we opnieuw de sfeer van de Gentse feesten in Bottelare en men sloten we af met onze Merelbeekse “DJ GUNTHER”.

Maandagnamiddag waar gestart met“BLUE STAR” voor onze ongeëvenaarde “DANSNAMIDDAG” met muziek én ambiance voor “alle leeftijden”. Als kers op de taart en als afsluiter van deze jubileum editie   kwam “EVELINE CANNOOT”. Eveline is de rijzende ster van de Vlaamse showbizz en tevens presentatrice van de TV-zender “ Ment TV”.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X