Metamorfose stationsbuurt Zottegem. 38 assistentiewoningen te koop in Residentie Leon

 

Residentie Leon is een indrukwekkend nieuwbouwproject  aan de achterkant van het station in Zottegem. Met 38 erkende assistentiewoningen te koop biedt het project heel wat mogelijkheden.

Het gebouw is zeer centraal gelegen – op een boogscheut van de markt en vlakbij het station – en telt 3 verdiepingen met 10 appartementen op het gelijkvloers, 11 op de eerste verdieping, 10 op de tweede en 7 op de derde. Daarnaast zijn er 28 staanplaatsen en 16 kelders. Als erkende assistentiewoningen bieden de appartementen heel wat voordelen. Om erkend te worden door de Vlaamse Overheid gelden immers heel wat normen op vlak van infrastructuur en zorg- en dienstverlening. De basisdienstverlening is indrukwekkend en kan op aanvraag worden uitgebreid op basis van de specifieke noden. Er werd een woonassistent aangesteld als aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat alles vlot verloopt voor de bewoners. Indien nodig kunnen de bewoners bovendien gebruik maken van een noodoproepsysteem. Als alles goed gaat wordt het gebouw eind 2019 opgeleverd.

Meer info via www.assistzorg.be

Een blik op het project en op de afzonderlijke appartementen via www.residentie-leon.be

De appartementen worden verkocht via www.vastgoed-liedec.be en www.era.be/dauwe. Neem voor meer info zeker contact op, zij helpen je graag verder.