Halloweentocht jeugdclub Pallieter

De dagen worden korter en de nachten langer. De grijze wolken en de koele lucht zorgen voor mysterieuze en ijzingwekkende avonden. Het is de ideale setting om een avondje te griezelen. Jeugdclub Pallieter tracht een oude Keltische traditie voort te zetten in de vorm van een halloweentocht.  

Jeugdclub Pallieter tracht een oude Keltische traditie voort te zetten in de vorm van een halloweentocht

Het lokale jeugdhuis in Oosterzele organiseert op 31 oktober een halloweentocht. Vanaf 19u00 is jong en oud welkom te Spiegel 29 in Oosterzele, waar zij vriendelijk worden onthaald door de medewerkers van het evenement. om 19u30 zullen de eerste groepjes reeds vertrekken naar een spannende tocht vol spoken en beangstigende wezens.  De laatste waaghalzen kunnen tot 23u00 vertrekken voor een tocht van 7 km.

Er wordt een klein inschrijvingsbedrag gevraagd. Een verkleedde deelnemer betaalt 5 euro. Voor personen van een jeugdbeweging bedraagt dit 4 euro. Andere deelnemers betalen 6 euro. Voor deze prijs krijg je eveneens enkele versnaperingen tijdens de tocht. Inschrijven is niet verplicht maar wordt ten sterkste aangeraden (https://goo.gl/forms/9dvXN8rDvutcQ7Mv1). Op middernacht kunnen de deelnemers hun ervaringen delen en opwarmen in het jeugdhuis. Er zal namelijk een gratis afterparty zijn waarbij lokale Dj’s aan bod komen.

X