Drie dagen per week exclusieve winterbar ‘Wolf Bar’ in Sotto’s Zottegem

Tijdens de maanden december en januari kan je op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond in de Sotto’s terecht voor de exclusieve winterbar ‘Wolf Bar’.

Voor dit opvallende evenement slaat de Sotto’s de handen in elkaar met Frederik Stragier die vorig jaar in Kuurne hoge ogen gooide met de gelijkaardige Husky Bar. Zie onderstaande links voor meer info hierover:

Frisse start voor Husky Bar

Husky Bar zo succesvol dat er vervolg komt

Er komen gespreid over de twee maanden (bij succes kent de Wolf Bar in februari een vervolg) 50 DJ’s met Dimaro, 5Napback, Lennert Wolfs en Dennis Carter als residents. De Sotto’s zal uiteraard in winterse sfeer aangekleed worden, in de grote zaal wordt zelfs een ski-hut met Oostenrijkse bar gebouwd.

Er zullen thema-avonden zijn genre retro, single, apres ski, foute party, holibi, fin d’examen… en de drie dagen worden ook telkens volgens een bepaald concept ingedeeld: Business Thursdays, Birthday Fridays en Miracle Saturdays.

De toegang is  gratis

Meer info via de Facebookpagina

X