Sinterklaas komt naar Landskouter

Zondag 2 december wordt een leuke dag voor de kinderen. Het is weer bijna zover en het blijft voor de kinderen altijd een spannend moment: Sinterklaas komt naar Landskouter. De legendarische keizer carnaval van Oosterzele en de al even beroemde champetter van de Landskouterse Ploegfeesten, Dani ël De Bruycker, zal de Sint in goede banen leiden. Kom dat zien. De Sint maakt eerst een ritje door het enig mooie Landskouter. Vanaf 15 u tot 18 u zal de Sint zetelen in het GC IJzeren Hekken in Landskouter. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Het spreekt vanzelf dat alle ouders, grootouders, familie, kennissen,…welkom zijn met hun allerliefste schatjes. De kinderen worden door de Sint verwend met cadeautjes, lekkers,…Alle drankjes zijn te verkrijgen tegen zeer democratische prijzen. Wel vraagt de Sint vooraf in te schrijven bij de ‘champetter’ Dani ël De Bruycker, 09 / 362 56 10, of via wim@de-vis.be. Omdat in het leven niet alles glitter en glamour is, zet men zich in Landskouter zich nog maar eens in voor het goede doel. Dit keer toont men een groot hart voor de vzw Pamoja Na Komoc. De vzw zet zich in voor kinderen in Uganda. Er werden reeds drie klassen gebouwd. De noden blijven groot, er zijn nog klassen nodig om weeskinderen onderdak te bieden. De opbrengst gaat integraal naar vzw Pamoja Na Komoc.                       Reporter 17
X