Trouwfeest Willy Naessens levert 150.000 euro op voor goede doelen

Marie-Jeanne en Willy Naessens gaven op hun huwelijksfeest als vrijblijvende cadeautip aan hun gasten mee dat ze konden storten voor het goede doel.

De vrijgevige gasten stortten samen 125.000 euro, Willy en Marie-Jeanne deden daar nog 25.000 euro bovenop.  “Dit bedrag gaat uiteraard volledig naar h éél veel verschillende goede doelen. We spreiden dit over een aantal jaar maar via onze website www.willynaessens.be/goededoelen kan iedereen perfect volgen naar welke goede doelen dit bedrag is gegaan”, licht Willy Naessens zelf toe.

De goede doelen die nu al een deel van de koek kregen, zijn onder andere Pelicano (bestrijding kinderarmoede) – Het Ventiel (jongdementie) – Beautiful after Breastcancer (wel-zijn en wel-voelen na borstkanker) – Care 4 Aya (improving cancer care for youngsters) – MPI De Kindervriend Rollegem (kinderen met verstandelijke beperking) — Noblito (vereenzaming ouderen) – Sofhea (Sociaal Fonds voor Hematologische Aandoeningen) – Lidwina (sociale doelen rond MS) – Streekmotor23 (lokale initiatieven van Zuid-Oost-Vlaanderen) – Give us a break (vakantieopvang voor kinderen met een beperking) – Born in Africa (educatieve en sociale ontwikkeling voor kinderen) – Chiro en Scouts Zwalm (bouwproject) – 24 uren van Oudenaarde (8 goede doelen) – Champagnehappening Sprankelt in Oudenaarde (Kinderkankerfonds) – De Willy Vrienden (Kom Op Tegen Kanker) – Fonds Digestieve Oncologie (onderzoeksprojecten voor pati ënten met digestieve tumoren) – …

X