CC Zoetegem gooit hoge ogen met huiskamerconcert Hannelore Bedert

 

Onder de noemer ‘Living Sotto’ organiseert het cultuurcentrum van Zottegem een aantal huiskamerconcerten.

Op zaterdag 10 november kwam Hannelore Bedert samen met haar gitarist Thomas langs in één van die Zottegemse huiskamers met de muzikale voorstelling ‘Vanaf nu doe ik alles wat ik wil’.  Schepen Sandra De Roeck zette de deuren van haar huiskamer wagenwijd open voor een eerste van een reeks huiskamerconcerten. Een living als podium, geen grote massa maar een intimistisch kader in een geweldige setting en vooral heel dichtbij… Op die manier willen we cultuur dicht bij de mensen brengen, op een laagdrempelige manier. Het concert van Hannelore Bedert was helemaal uitverkocht. Voor het volgende Living Sotto zijn er nog een paar plaatsen. Op zondag 20 januari komt niemand minder dan Berlaen naar een Zottegemse huiskamer. Zijn teksten zijn direct en confronterend, eerlijk en recht uit het hart.

Meer info:  www.cczoetegem.be

X