OLSA BRAKEL FREE FEESTEN

Free Feesten terug op de agenda na meer dan 15 jaar afwezigheid!

Nieuwjaarsreceptie 2019 - Bestuur Open VLD Lierde samen met enkele genodigden.

Nieuwjaarsreceptie Open VLD Lierde.

Bestuur Open VLD Lierde samen met enkele genodigden.

Voorzitter Jelle De Tandt heette de talrijk opgekomen sympathisanten van harte welkom en wenste hen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Hij gaf een summier overzicht van hetgeen het voorbije jaar binnen de partij gebeurde en stelde tevens het vernieuwde en vooral verjongde partijbestuur voor. Zijn dank ging ook uit naar diegene die kandidaat waren op de Open VLD lijst de voorbije gemeenteraadsverkiezingen. Hij stelde dat deze mensen een hecht team vormden en zeker, al is het spijtig genoeg vanuit de oppositie, nog van zich zullen laten horen. Ook de vele militanten die tijdens de campagne steeds paraat stonden werden in zijn dankwoord niet vergeten.

Hierna gaf hij het woord aan Melissa Dooms, ondervoorzitter van de afdeling en fractieleider van de Open VLD fractie in de gemeenteraad.

Melissa dankte op haar beurt haar “super” team en maakte de aanwezigen duidelijk dat de beloftes waarmee Open VLD naar de kiezer trok niet zonder gevolg zullen blijven. Ze stelde dat er alles aan gedaan zal worden om in de komende zes jaar zo veel mogelijk van het programma in de praktijk om te zetten. “Zo zijn wij alvast tevreden dat één van onze exclusieve programmapunten, de bevoegdheid van dierenwelzijn, de eerste realisatie is van het nieuwe gemeentebestuur. Ze hebben dus duidelijk ons programma gelezen” gaf Melissa de toehoorder nog mee.

Na deze traditionele toespraken werden de aanwezigen nog verwend met een hapje en een drankje. Een gezellige babbel onderling of een praatje met de plaatselijke en/of genodigde mandatarissen behoorde naast het plaatsen van een dansje tot de mogelijkheden.

 

Onder de aanwezigen konden we volgende mandatarissen opmerken:

– Carina Van Cauter, parlementatier en lijsttrekker Vlaamse lijst open Vld

– Herman De Croo, Minister van Staat

– Yanna Bauters, schepen Horebeke

– Maarten van Tieghem, schepen Wortegem Petegem.

– Lode Bruneel, gemeenteraadslid Zottegem

– Tanja De Jonge, burgemeester Ninove

– Stefaan De Vleesschauwer burgemeester Brakel

– Stefaan De Prez, gemeenteraadslid Geraardsbergen

– Tinneke Van Hooland, gemeenteraadslid Oudenaarde

– Vera Demerlier, provincieraadslid

– Robby De Caluw é, burgemeester Moerbeke-Waas

 

Nieuwjaarsreceptie Open VLD zaaltje  

foto nieuwjaarsreceptie Open VLD Lierde 2019

X