Mijn toneel, Haar monoloog (Kortfilm)

Overmand door een droom, verblind door een angst. Gebukt onder de spijt of gevangen in wantrouwen. Alle vier dragen ze iets waarvan enkel zij zelf de touwtjes in handen hebben en de kracht om er verandering in te brengen. Een keuze of niet, knopen worden doorgehakt.

Jonathan De Vylder

Jonathan De Vylder (19) uit Scheldewindeke werkte aan de kortfilm ‘Mijn toneel, haar monoloog’ De Vylder heeft net de opleiding Woordkunst-Drama achter de rug en het leek hem leuk om eens een scenario te schrijven en het verhaal ook te regisseren. “Ik heb acteurs uit de professionele sector gehaald … Cast: Maxine Janssens, Charlotte Boudry, Daan Keisse, Remi De Smet

Korte inhoud:
De film vertelt het verhaal van 4 jongeren die met elkaar in verband staan. Bram zoekt zijn weg richting zijn toekomst, die hem naar de acteerwereld leidt. We zien hoe hij zijn eigen monoloog maakt en hoe hij door zijn omgeving gesteund wordt. Overmand door een droom, verblind door een angst. Gebukt onder de spijt of gevangen in wantrouwen. Alle vier dragen ze iets waarvan enkel zij zelf de touwtjes in handen hebben en de kracht om er verandering in te brengen. Een keuze of niet, knopen worden doorgehakt. Ontdek een puur en eerlijk verhaal uit het leven gegrepen, waarbij een beslissing al heel snel een laatste herinnering blijkt te zijn.

tickets:

Zaterdag 2 februari 2019 – 20u (première) en Vrijdag 1 maart 2019 – 20u

toegang 5€     http://mijntoneelhaarmonoloog.be/tickets

 

X