Trage Wegen Oosterzele lentewandeling ‘Loeren Bij De Buren’

De Werkgroep Trage Wegen Oosterzele kondigt via deze weg graag zijn volgende activiteit aan.    Naar jaarlijkse gewoonte wordt er opnieuw een ’vroege lentewandeling’ georganiseerd, deze keer met het thema ‘Loeren Bij De Buren’.    Na vele wandelingen op het grondgebied van Oosterzele, gaan ze deze keer buiten de gemeentegrenzen kijken hoe (goed) de Trage Wegen er bij de buren bijliggen.   Zo komen ze terecht in Munte en omstreken: vertrekkende aan het kerkje van Munte zal een wandeling van een 8-tal kilometer gemaakt worden richting Baaigem en Makegem, en dit hoofdzakelijk over onverharde Trage Wegen. De werkgroep – die ondertussen al een 6-tal jaar actief is in Oosterzele – ziet dit dan ook als een oproep aan het Oosterzeelse gemeentebestuur om de Trage Wegen in de eigen gemeente ook in ere te houden, te herstellen indien nodig en zeker ook verder te promoten.

Praktisch: Datum: zondag 24 maart 2019, 14u

Startplaats: Kerk Munte  Lengte: 7 à 8 km met tussenstop halverwege