Stadsbestuur Zottegem organiseert extra infosessie van het Federaal Voedselagentschap

Naar aanleiding van de grote aangekondigde controleactie van het FAVV organiseert het stadsbestuur Zottegem een extra tweede infosessie op dinsdag 26 maart om 15 uur in het administratief centrum Sanitary.

Vorige week werden alle Zottegemse bedrijven die voeding verkopen aan de consument (detailhandels, horecazaken, grootkeukens, bakkers, groothandelaars) uitgenodigd om op donderdag 21 maart om 20.00 uur een infosessie bij te wonen waarbij ze uitgebreid gaan geïnformeerd worden over o.a. het verloop van deze controleactie.

Nu wordt er op vraag van de Zottegemse horeca nog een extra tweede infosessie georganiseerd en dit op dinsdag 26 maart om 15.00 uur. Schepen Evelien De Both: “Uiteraard willen wij zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om deze belangrijke infosessies bij te wonen. Daarom nam ik contact met het Federaal Voedselagentschap met de vraag om nog een bijkomende sessie te organiseren. Zo kunnen mensen die ’s avonds moeten werken nu overdag deelnemen aan de infosessie. Wij hopen hiermee tegemoet te komen aan ieders wensen”.