Een unicum in klavertje 4 DrOombergen

Een unicum in klavertje 4 DrOombergen Maandag 3 juni mochten wij in Oombergen onze 50ste kleuter verwelkomen. Ons “klein” kleuterschooltje, uniek in de regio breidt uit…

Wie had dat gedacht… Enkele jaren geleden konden we alleen maar dromen van zo’n aantal. Er werden heel wat investeringen gedaan en dat geeft zichtbaar resultaat. Waarom kiezen ouders voor dit kleuterschooltje ? Wat maakt dit schooltje anders en populair bij ouders? Familiaal karakter, kleinschaligheid en alleen maar kleuters in dit dorpsschooltje zijn onze troeven. Vanaf volgend schooljaar komt daar een speerpunt bij: “de openluchtschool” Binnen enkele maanden meer hierover maar ouders die gezondheid, “sociaal zijn” en “buiten-activiteiten” belangrijk vinden, moeten zeker bij ons zijn!! Het vele groen ter plaatse en in de omgeving zal dagelijks ingebed worden in de lesactiviteiten. Het “Droombos” wordt onze nieuwe groene speelplaats !