Turnclub Olympia ‘plezantste’ vereniging van Oosterzele

Meer dan 55 procent van de Vlamingen is actief in minstens één groep, terwijl ons land meer dan 45.000 officieel geregistreerde verenigingen kent. Van 3 tot 16 juni stemden honderdduizend Vlamingen massaal op de vereniging die volgens hen het gezelligst, het meest enthousiast, het warmst, het onvergetelijkst, kortom het plezantst is. Het Nieuwsblad publiceerde onlangs de cijfers. In Oosterzele spant turnclub Olympia de kroon.

Maar liefst 275 inwoners van Oosterzele brachten hun stem uit. Hierbij behaalde turnclub Olympia een mooie eerste plaats. Meisjeschiro Balegem (2de plaats) en Chiro Tel Aviv Scheldewindeke (3de plaats) kregen eveneens podiumplaatsen. De Windeekse groenbuiken konden een vierde plaats bemachtigen. Jeugdclub Pallieter VZW vervolledigde de top 5.   Turnclub Olympia Oosterzele had onlangs nog in Libramont op het Belgisch Kampioenschap Acrobatische gymnastiek topprestaties neergezet. De verbluffende prestaties werden bekroond met goud en zilver. Zij kunnen nu eveneens de eer als plezantste vereniging opstrijken.

X