Zottegem: her en der speciale verkeersregelingen

BUURTFEESTEN IN BEVEGEM, SINT-MARIA-OUDENHOVE EN ERWETEGEM

– Naar aanleiding van een buurtfeest aldaar (ook voor inwoners van Pijperzele) op zaterdagavond 29 juni is er in de Haringsveldweg in Sint-Maria-Oudenhove die dag van 8 uur ’s morgens tot zondag 30 juni om 20 uur alleen plaatselijk verkeer toegelaten en is er parkeerverbod in een deel van de straat (ter hoogte van de activiteit).

– Omwille van een buurtfeest voor de inwoners van de Emmerstraat, Vierwegenstraat, Steenbergen, Sasseveld en Ten Dale in Erwetegem is op zondag 30 juni vanaf 6 uur tot maandag 1 juli om 6 uur alle verkeer en parkeren verboden in het deel van Steenbergen vanaf het kruispunt met de Emmerstraat tot een 70-tal meter verder richting Ten Ede.

– In Bevegem vindt op zondag 30 juni de tweejaarlijkse buurtactiviteit ‘Kastanjefeesten’ plaats en daarom is er die dag vanaf 6 uur tot 23 uur parkeerverbod en geen verkeer toegelaten (telkens in beide richtingen) in het deel van de Kastanjelaan tussen enerzijds de kruispunten met de Dr. Van Wymerschlaan en H. Hartplein en anderzijds met de kruispunten met Acacialaan en Dr. Van Wymerschlaan.

KERMIS IN GROTENBERGE

Wegens een aantal speciale kermisactiviteiten (o.a. rommelmarkt) zal op zondag 30 juni in Grotenberge in het gedeelte van de Gentsesteenweg tussen het kruispunt met de Grotstraat/Leenstraat en het kruispunt met de Parkstraat van 6 uur ’s ochtends tot middernacht in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn en tevens een parkeerverbod van toepassing zijn.

EGMONTTASTING OP DE MARKT

Ter gelegenheid van het gastronomisch evenement ‘Egmonttasting’ op de Markt mag er op zondag 30 juni van 6 uur tot middernacht ook op de Zavel en het bovenste gedeelte van de Heldenlaan (middenberm + rijbanen aan weerszijden) niet geparkeerd worden. Daarnaast zal er geen verkeer toegelaten zijn op de Markt, in de Stationsstraat (vanaf het kruispunt met de Nieuwstraat) en in het bovenste deel van de Heldenlaan. Op de Zavel en in de Trapstraat en A. Scheirisstraat wordt het eenrichtingsverkeer opgeheven.

RUITEROMMEGANG IN LEEUWERGEM

Met het oog op een veilig verloop van de paarden- en ruiterommegang in Leeuwergem op zondag 30 juni zal er van 9 tot 14 uur parkeerverbod zijn in het deel van de Gentsesteenweg vanaf het kruispunt met de Buke tot voorbij de kerk alsook op het gedeelte van het Sint-Eligiusplein tussen de kerk en het Ontmoetingscentrum. Verder zal in een aantal straten of een deel ervan alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn. Dit zal gesignaleerd worden aan de kruispunten Klokfontein/Straatje, Straatje/Buke, Buke/Veldweg, Oude Heirbaan/Leeuwergemstraat, Leeuwergemstraat/Duivelsvoetstap, Duivelsvoetstap/Wassenhovestraat, Wassenhovestraat/Lageweg, Lageweg/Spelaanstraat, Spelaanstraat/Gentsesteenweg, Gentsesteenweg/Lovertheaterdreef, Lovertheaterdreef/Kasteeldreef, Kasteeldreef/Kruisdreef, Kruisdreef/Saffelstraat en Saffelstraat/Sint-Eligiusplein.

X