Cong é Concerten KAVA en burgemeester Soetens

Morgen eerste Cong é Concert 2019.

Gemeentebestuur Lierde organiseert voor het tweede jaar op rij openluchtconcerten op het Gemeenteplein.

Eerste uit reeks van drie.

Morgenavond mag “50 tinten Brijs” de spits afbijten van de Cong é Concerten te Lierde.

Ze legden zich volledig toe op een “moedertalig repertoire”.   Met als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene, …

Men moet echter niet denken dat ze enkel rock brengen. Zeker niet want ook klassiekers van Louis Neefs, Rob de Nijs, Clouseau, Andr é Hazes, … komen aan bod.

50 Tinten Brijs past zich aan aan het publiek en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland. Ze staan garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.

zanger 50 Tinten Brijs
foto FB pag. 50 Tinten Brijs

50 Tinten Brijs

De groep bestaat uit zes muzikanten die allen kunnen terugblikken op vele jaren ervaring op Belgische en/of buitenlandse podia in zowel bekende als minder bekende bands. Wie ooit The Norwegian Socks met zanger/entertainer Herman Brijs aan het werk zag weet zeker waarover ik praat.

Organisator

Het gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de organisatie van deze concerten in zee met vzw KAVA.

vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten) is een, in Hemelveerdegem gevestigde, vereniging die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten.

Waar en wanneer

Alle drie de concerten zullen plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van deze concerten zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

De concerten gaan door op vrijdagavond 12 juli, vrijdagavond 9 augustus en vrijdagavond 30 augustus 2019. Ze starten steeds om 20 uur doch om iedereen al wat in Cong é stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaan de optredens in de feestzaal van OC De Lier door.

Overige concerten

Op vrijdag 9 augustus 2019 treed de feestband De Ambassadeurs op.

Op vrijdag 30 augustus 2019 sluit Geena & The Lisa’s  bijgestaan door een top-party-band van de allerbest muzikanten de Cong é concerten af .

 Bijkomende info

Voor meer info over de groepen kan men terecht op: https://www.vzwkava.be

Voor vragen kan men ook terecht op info@congeconcerten.be

affiche Cong é Concerten 2019 Lierde