spandoek Congé Concerten

De Ambissadeurs op tweede Congé Concert 2019 in Lierde.

Na het succes van het eerste Congé Concert 2019 met “50 Tinten Brijs” op 12 juli lastleden organiseert het gemeentebestuur Lierde weerom een gratis openluchtconcert op het Gemeenteplein.

de partyband De Ambissadeurs

Tweede uit reeks van drie.

Op vrijdag 9 augustus 2019 treed Vlaanderens nummer 1 partyband De Ambissadeurs op.

Al de muzikanten van deze ambianceband stonden al op het podium met o.a Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizzwereld.

Het zijn rasentertainers die hits brengen die vorm krijgen in een interactieve, wervelende show die reeds menige dansvloer vulde met gillende vrouwen, bronstige mannen en flauwvallende grootmoeders

Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys die de dansvloer in vuur en vlam zetten.

Organisator

Het gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de organisatie van deze concerten in zee met vzw KAVA.

vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten) is een, in Hemelveerdegem gevestigde, vereniging die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten.

Waar en wanneer

Zoals het vorige Congé Concert zal ook dit plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen de gemeentelijke loods en het gemeentehuis. Naar goede gewoonte zal ook ditmaal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

Het optreden van De Ambissadeurs start om 20 uur doch om iedereen al wat in Congé stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaat het optreden door in de feestzaal van OC De Lier.

Laatste concert

Op vrijdag 30 augustus 2019 sluit Geena & The Lisa’s  bijgestaan door een top-party-band van de allerbest muzikanten de Congé concerten af .

 Bijkomende info

Voor meer info over de groepen kan men terecht op: https://www.vzwkava.be

Voor vragen kan men ook terecht op info@congeconcerten.be

affiche Congé Concerten 2019 Lierde

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X