vlnr (de oprichters staan in het vet) Vooraan: Els Delahaye - Ellen Pierreux - Danny Jenquin Achteraan: Koen D'Hondt - Danny D'Hauwer - Anja Heremans

Kontent wilt positieve vibe in Ninove brengen

Kontent is een vereniging opgericht door 4 enthousiastelingen uit de Ninoofse deelgemeente Meerbeke : Danny D’Hauwer, Ellen Pierreux, Danny Jenquin en Koen D’Hondt. Danny D’Hauwer kwam met het initiatief om door middel van positieve events een antwoord te bieden op het alomtegenwoordige negativisme in onze samenleving. Hij vond al snel drie vrienden die hieraan wilden meewerken.

“Kontent” is een louter priv é initiatief, los van politieke of andere bewegingen en onze naam beschrijft dus letterlijk en figuurlijk waarvoor we staan. Enerzijds willen we mensen een goed gevoel geven en dus “content” maken, anderzijds willen we ook wat inhoud bieden en verwijzen we dus naar de Engelse benaming, aldus Danny D’Hauwer.

Ellen P. vat het aldus samen: ‘We voelen rond ons dat mensen nood hebben aan positieve sociale contacten en hopen met onze activiteiten hierop een antwoord te bieden. Onze ambitie is heel eenvoudig. We willen mensen samenbrengen op niet alledaagse locaties en we streven er naar iedereen ‘s avonds huiswaarts te laten keren met een rugzakje vol goede moed, inspiratie, /positivisme maar vooral content.’

Op vrijdag 18 oktober organiseert Kontent zijn 1ste Feel Good Event. Dit zal doorgaan op een hiervoor unieke locatie, met name de voormalige St Theresia Kerk in Ninove, nu gekend als Berdam.

Het programma van de avond is niet alleen inspirerend, maar bevat tal van verrassingen.

Centrale spreker is Marc Herremans, een voormalig internationaal topsporter/triatleet die door een ongeluk op training in een rolstoel belandde. Hij neemt je mee in zijn levensverhaal waarbij we je nu al kunnen garanderen dat dit je niet onbewogen zal laten en vooral kracht en inspiratie zal geven om positief in het leven te staan, vertelt Koen.

Danny J.: ‘De surprise in het programma zit voornamelijk in het tweede gedeelte, al verklappen we bewust de inhoud hiervan niet. Juist dat verrassingselement zal kenmerkend zijn voor de toekomstige events die we nog willen organiseren. Maar we garanderen jullie alvast dat er gelachen zal worden.

De Feel Good deuren gaan open om 19u00, om 20u00 start Marc Herremans met zijn inspiratiesessie. Wij hopen dat we tegen 22u30 in ons opzet geslaagd zijn en dat dus iedereen content naar huis kan gaan.

Kaarten kosten 15 euro (niet gelachen, geld terug) en zijn verkrijgbaar bij de Kontent-leden, via facebook of via ons mailadres (Kontent@outlook.be)

vlnr Vooraan: Els Delahaye – Ellen Pierreux – Danny Jenquin
Achteraan: Koen D’Hondt – Danny D’Hauwer – Anja Heremans
X