groepsfoto Geena en the Lisas

Geena & The Lisa’s sluiten de Cong é Concerten te Lierde af.

Aanstaande vrijdag sluit een topper van formaat, Geena Lisa en haar band, de tweede reeks Cong é Concerten af.

groepsfoto Geena en the Lisas

“Geena bevestigde me dat ze vrijdag in topvorm zal zijn om er een fantastisch feestje van te maken om de zomer in Lierde  op onnavolgbare wijze zal afsluiten.” twitterde burgemeester Soetens.

En we geloven hem graag. Geena Lisa is van alle markten thuis, schrijfster, presentatrice en natuurlijk getalenteerde zangeres. Op de Cong é Concerten in Lierde komt ze met twee extra zangeressen die zeker ook van aanpakken weten. Een opwindend trio dat garant staat voor vocaal vuurwerk in een wervelende en spectaculaire show.

Ze brengen een echt internationaal feestrepertoire met nummers van Abba, Madonna, Lady Gaga maar ook stevige “mannensongs”. Pop op zijn best met een vleugje potige rock en heel wat soul.

Gina en haar bevallige Lisa’s laten zich begeleiden door een top-party-band met de allerbeste muzikanten.

Niet alleen het programma doch ook het weer ziet er voor vrijdag veelbelovend uit. De voorspellingen geven veel zon en een temperatuur van om en bij de 24 graden. Hou er echter wel rekening mee dat als er geen wolken zijn het snel kan afkoelen. De organisator raadt dan ook aan om een vestje of trui mee te nemen voor wanneer de zon ondergaat en de podiumlichten het overnemen.

Waar en wanneer

Dit laatste Cong é Concert gaat door op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van dit concert zal het “Gemeenteplein” nogmaals omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

Geena & The Lisa’s treden op komende vrijdagavond 30 augustus 2019. Het evenement start  om 20 uur doch om iedereen al wat in Cong é stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaan de optredens in de feestzaal van OC De Lier door.

Bijkomende info

Voor meer info over de groepen kan men terecht op: https://www.vzwkava.be

Voor vragen kan men ook terecht op info@congeconcerten.be

spandoek Cong é Concerten Lierde 2019