Proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke

Al wie voetbalclub KVV Windeke genegen is, kruist alvast zaterdag 21 september en zondag 22 september aan in zijn agenda. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Varkenshaasje, vispannetje en balletjes in tomatensaus, proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Op zaterdag 21 september vanaf 18 u 30 tot 21 u 30 en zondag 22 september vanaf 11 u 30 tot 15 u nodigen voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke je van harte uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Er worden varkenshaasje, vispannetje, balletjes in de tomatensaus, frieten en groenten geserveerd. Aan u de keuze. Deelnemen kost 18 euro, kinderen (-12 j) smullen tegen 10 euro. KVV Windeke wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de twee fijnproeversdagen. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische en typische Windo — sfeer. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van KVV Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Eenmaal Wit — Zwart. Altijd Wit — Zwart. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle KVV — supporters, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken,… zijn welkom. Kaarten verkrijgbaar bij het bestuur en spelers van KVV Windeke, en ook via 0479 / 52 46 71.         Reporter 17