Vzw ZiZaZo, actief sinds april, schiet goed uit de startblokken

Vzw ZiZaZo, actief sinds april, schiet   goed uit de startblokken en organiseert haar eigen Leefbeurs in en rond de zaal De Roos te Ninove. Dit tijdens het weekend van 26 en 27 oktober.

Het wordt een echte LEEFBEURS, met heel wat interactie voor Jong en Oud.

Een leef en beleefbeurs, genieten, sociaal contacten en zo veel meer.

Onder meer heel wat leuke zaken voor een aangenamer leven, voor jezelf en uw omgeving, beauty, speelgoed, heel wat gerief voor uw trouw huisdier, klassiek speelgoed maar ook houten speelgoed en bv je eigen schild maken ter plaatse of thuis, een stand vol klassieke maar ook uitzonderlijke strips, ontspanningsartikelen en nog zoveel meer. Ook andere vzw’s en instellingen zijn aanwezig met een info-en of verkoopstandje.

Ook is er een verwenhoek voor de vrouwen!

Make-up en brushing of Watergolf, vergezeld met een glaasje cava (met/zonder alcohol) en lekkere hapjes. Dit kan op afspraak aan 40€ of ter plaatse aan 45€. (gsm 0472/35 42 66). Deze stand wordt uitgevoerd door Kapsalon Zo Knap   en een deel van de omzet wordt geschonken aan de Vzw.

ZK Snacks verzorgt de catering met hun ondertussen bekende (Lutosa-)foodtruck en voorzien zowel binnen als   buiten zitplaatsen om rustig te genieten van hun overheerlijke snacks.

Er wordt ook een vacaturewand voorzien met aanbiedingen voor zowel vast werk, bijverdienste als voor vrijwilligerswerk.   Werkgevers die hun vacature nog wensen door te sturen kunnen nog steeds.

De Leefbeurs is open op zaterdag 26 oktober van 10 tot 20u en op zondag 27 oktober van 10 tot 17u

Zaal De Roos, Geraardsbergsestraat 119 in Ninove

Voor meer informatie kan je steeds terecht op  www.Fb.com/zizazo of 0470/61 39 28

Aan de ingang zal ook een groot Rad Van Fortuin staan, waar elke bezoeker 1x mag aan draaien en zo kans maakt op leuke, leukere, en heel leuke geschenken.