Toneelgezelschap KNAB Bottelare speelt ‘De Pseudologen’

We brengen in november “De Pseudologen”, een eigen productie in een regie van Dominique Collet.Data: 15, 16, 17, 21, 22 en 23 november 2019 (om 20u, op zondag om 17u) in het : Jeugdcentrum Merelbeke.

Dominique speelde bij verschillende gezelschappen, zoals NT Gent, Het Gevolg, De Spelerij, Lazarus en Ultima Thule. Zij speelde gastrollen op televisie (De Kampioenen, Flikken, Witse, Thuis, De Ridder,…) en schrijft en regisseert theaterprojecten voor professionelen en amateurs. Dominique is verbonden aan KOPERGIETERY als artistiek coördinator. Zij woont in Bottelare.

‘De Pseudologen’
De pseudologen brengen een ode aan de kunst van het liegen. Want liegen doen we allemaal. Elke dag en dat minstens drie keer. Waarom? Omdat we mensen zijn en omdat we van liegen langer leven. (*) In de voorstelling onderzoeken de pseudologen met veel zin voor overdrijving de verdraaiing van elke waarheid. (**)We hebben het met duivels plezier over de schoonheid van de sublieme leugen. Over de gruwel van absolute eerlijkheid en over de goedaardigheid van de witte leugen. De waarheid is één versie van de feiten. Wij presenteren er u tijdens de voorstelling een oneindig aantal en laten u zien dat de leugen soms eerlijker is dan de waarheid.

Spelers: Freke Colman, Lobke Colman, Laura De Corte, Bart Decaluw é, Sofie D’Hondt, Patrick Garr é, Sander Lamote, Emma Van de Sijpe, Lien Van der Dooren

Data: vrijdag 15, zaterdag 16 november 2019 om 20 uur
Zondag 17 november 2019 om 17 uur
donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 om 20u

Plaats: Jeugdcentrum, Hundelgemsesteenweg 445, 9820 Merelbeke
Tickets: 10 € (12 € op zaterdag 23 november) — bestellen op www.knabtoneel.be vanaf 4 oktober 2019

Link naar KNAB: https://www.knabtoneel.be/opvoeringen/2019-de-pseudologen