Jong Vld Oosterzele toont groot hart voor Dienst Intensieve Zorgen Pediatrie UZ Gent

‘Spelnamiddag en Warmste caf é’

Jong Vld Oosterzele organiseert op zaterdag 7 december in de Vrije Basisschool Scheldewindeke, Pelgrim 48, een spelnamiddag en Warmste caf é ten voordele van de Dienst Intensieve Zorgen Pediatrie UZ Gent. Iedereen is doorlopend welkom (toegang is GRATIS) van 15 u tot 21 u om een gezelschapsspel te spelen of een drankje te nuttigen tegen democratische prijzen. Een mooi initiatief van Jong Vld Oosterzele. (Reporter 17, foto’s DDL en Open Vld)

‘Jong Vld Oosterzele wil een actie op poten zetten ten voordele van de Warmste Week. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen het altijd even gemakkelijk heeft in onze huidige maatschappij. Vandaar dat we via deze actie voor het goede doel warmte en verbondenheid centraal willen stellen. Onze keuze ging naar de dienst IZ Pediatrie UZ Gent’, weet Kaat Pien namens Jong Vld Oosterzele. ‘Als daar een kind komt te overlijden geven ze het overleden kind een symbooltje. Elk kind krijgt een eigen symbool. Voor Louise een kindje uit Oosterzele die overleden is, is het een roze vlinder. Vandaar dat op onze affiche en het kunstwerk van Atelier Bec dat geveild wordt een roze vlinder staat. Wij hebben één symbool gekozen maar onze actie is ten voordele van alle kinderen van de dienst Intensieve Zorgen Pediatrie UZ Gent. De opbrengst van de spelnamiddag, Warmste Caf é en veiling gaat dus integraal naar daar’, vervolgt Kaat Pien.

Het kunstwerk “A life between” is een origineel en uniek werk ontworpen en geschonken door Atelier Bec. De symboliek van dit werk zal verder toegelicht worden op de spelnamiddag en Warmste Caf é. Bieden kan vanaf 100 euro door te mailen naar jongvldoosterzele@gmail.com met duidelijke vermelding van je naam, adres en telefoonnummer + jouw persoonlijk bod. Uiteraard kan er op zaterdag 7 december ook geboden worden in het Warmste Caf é. De eindbeslissing wordt bekendgemaakt door Jong Vld voorzitter Ruben De Gusseme om 20 u. Interesse? Info: Kaat Pien, 0478/20 42 98, voorzitter Ruben De Gussem, 0496/83 86 10, Penningmeester Robbe Van Grembergen, 0492/85 49 73.                     Reporter 17