Start to run met Zottegem Atletiek

Zottegem Atletiek organiseert vanaf dinsdag 7 april een 10 weken durende start to run sessie. De loopsessies gaan door op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur en zondagochtend om 10 uur.

Er wordt begeleiding voorzien van een gediplomeerde trainer. Hij zal ervoor zorgen dat elke deelnemer na 10 weken 5 kilometer kan lopen. Wie interesse heeft kan deelnemen aan een infosessie op vrijdag 21 februari om 20 uur in de kantine van het stedelijk sportstadion aan de Bevegemse Vijvers. Voor diegene die nog weinig conditie hebben is er een aanloopperiode voorzien. Vanaf 5 maart elke donderdag om 19.30 uur waarbij ongeveer 45 minuten gewandeld zal worden. Inschrijven kan door 25 euro te storten op rekeningnummer: BE 17 0010 4624 4121 met vermelding : Start To Run + naam en voornaam.