Markske zijn muts staat scheef.

Markske in tijden van crisis – Ieder volk krijgt de leiders die het verdient.

Een ironische blik op de actualiteit door de auteur van 't Spelleke Van Lierde.

Gisteren nog snel een telefoontje gedaan naar mijn mateke Donald Trump, om den Don -zo mag ik hem noemen, soms zelfs ‘Trumpy’ al ie goed gezind is, en dat hoor je zó- te bedanken voor zijn Marshallplan 2.0, in casu het leveren van gebruikte ademhalingstoestellen.
Ook wel een beetje om hem te paaien aangezien mijn stukje toch een beetje stout was. Ieder volk krijgt de leiders die het verdient, maar ik wil niemand voor het hoofd stoten.

Of ik hem ergens kon mee helpen, vroeg ik. Ik dacht aan pampers. Aangezien de verwachte babyboom – zie een stukje van mij van vorige week – er toch niet komt, zitten we met een stock, vooral
in het segment van 9 tot 15 kg. Je kan ze voorbinden en gebruiken als mondmasker, zei ik nog. Je smoeltje kan er gepast in. En eens de crisis voorbij kan je ze aanwenden voor datgene waar ze werkelijk voor bestemd zijn. Is het niet voor jou, dan wel voor je opponenten bij de democraten. Aangezien bij ieder van jullie de kaap van de 80 wenkt, is het g één schande om met een progressief lossende sluitspier te functioneren.