Jong Vld Ninove houdt aller eerste drive-in quiz

Door de coronacrisis zijn er tal van evenementen niet kunnen door gaan. Maar Jong Vld Ninove wou niet bij de pakken blijven zitten en organiseert hun eerste Drive-in quiz.

“Onze quiz is al jaren vaste waarde in de maand mei. Met een volle zaal “De Linde” was dit keer op keer een groot succes, maar door de corona-pandemie is het evenement niet kunnen doorgaan. Op de algemene vergadering begin juni beslisten wij ook om onze afterwork fuif in september niet te laten door gaan. We vonden het in de gegeven omstandigheden niet verantwoord om deze te organiseren, aldus de jongerenvereniging.

Wij wilden evenwel absoluut iets organiseren in 2020, zo kwam de allereerste drive-in quiz tot stand. We wilden onze jaarlijkse quizzers niet in de steek laten en zochten naar een oplossing.

Iedereen kent de beelden uit de film Grease waarin John Travolta en Olivia Newton-John naar de drive-in cinema gaan. Wat als wij hetzelfde doen met onze quiz? Iedereen kan in zijn bubbel naar de quiz komen en hoeft deze niet te verlaten. Is het stralend weer? Dan komt u toch gewoon uit uw wagen en zorgen wij voor een tafel met stoelen. Allemaal in uw eigen bubbel.”

Ook benieuwd hoe dit nieuwe concept eruit gaat zien? U kan zich inschrijven via de website van jong Vld Ninove, het evenement vindt plaats op het kaatsplein (Kaatsweg 3, 9400 Ninove). Dit op vrijdag 7 augustus, de poorten gaan open om 19u15 en de quiz begint exact om 20u00.