Begijn Le Bleu en Mama’s Jasje komen naar Geraardsbergen


Geraardsbergen. Onder dit moto organiseert het Lokaal Bestuur Geraardsbergen komend weekend enkele optredens op de binnenkoer van de Kunstacademie. “Deze locatie is idyllisch en niet veel mensen hebben weet van deze prachtige locatie”, geeft schepen van Cultuur Ann Panis mee. Op zaterdag verwelkomen we Mama’s Jasje met een akoestische set. Er zijn twee sessie die avond eentje om 19 uur en de tweede om 21 uur. Er is plaats voor 50 personen per sessie die op voorhand hun tickets kunnen bestellen.

De dag erna — zondag — staat er comedy op het programma met Begijn Le Bleu, hij brengt een deel van zijn zaal show Toch bedankt. Begijn zal om 19 en om 21 uur optreden. Eveneens voor dit optreden zijn er 50 personen die aanwezig kunnen zijn per sessie.
Op beide dagen zullen de optredens buiten doorgaan, neem dus gerust een dekentje mee voor de gezelligheid en de warmte. Enkel bij regen wijken we uit naar binnen.

“Natuurlijk zijn we blij dat er opnieuw kleinere evenementen mogen plaatsvinden in deze bizarre periode. Alles zal volgens de geldende maatregelen georganiseerd worden zodanig dat de bezoeker ten volle kan genieten van het optreden. “ vertelt schepen Panis.

We willen onze inwoners de kans geven om op een veilige manier terug buiten te kunnen komen, we vragen dan ook om niet twee maal naar het zelfde optreden te komen, zodanig dat we iedereen de kans kunnen geven.

Deze optredens zijn gratis maar u moet wel reserveren via www.ccdeabdij.be.

 

X