Van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021: Eindejaaractie

Win een bon van 25 euro

De Eindejaaractie wordt georganiseerd door ‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen Gemeentelijke Raad Lokale Economie) met medewerking van het gemeentebestuur Oosterzele. De eindejaaractie loopt van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021. De actie wil de lokale handel stimuleren. (Reporter 17, foto’s DDL)

De klanten zullen bij de 20 deelnemende handelaars stempels kunnen verzamelen op een spaarkaart. Per deelnemende handelaar is een waardebon voorzien van 25 euro. 12 stempels zijn voldoende voor een volle spaarkaart. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volledige spaarkaart. De winnaars worden in februari 2021 uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. ‘Oosterzele Onderneemt’ blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de Eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelszaken aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op je wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare gezellige bestemming.

Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Je vindt hieronder een overzicht van zaken die deelnemen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende en betaalbare producten.

leest verder onder de foto s

Deelnemende handelaars

Door de tweede lockdown is het andermaal alle krachten bundelen om de lokale economie levendig te houden. Beantwoordt de oproep: kooplokaal   winkelhieren kooplokaaloookdigitaal. Alle deelnemers doen een bijzondere inspanning om volledig coronaproof hun producten en diensten aan te bieden. Door corona wordt de eindejaaractie verlengd tot 31 januari 2021. Samen sterker om dat vermaledijde virus Covid 19 aan te pakken. Het doel van de eindejaaractie is om alle handelaars van Oosterzele zoveel mogelijk te bundelen en om de bevolking ervan te overtuigen om zijn inkopen te doen bij de lokale handelaars. Veel winkelplezier.         Reporter 17

X