Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Praat- en knabbelcaf é ’t goe leven

Wie is er niet al eens beland bij Bart in Praat- en knabbelcaf é ’t goe leven aan de Heldenlaan in Zottegem. Al dan niet in de vroege uurtje en er sowieso onthaald met een glimlach die zijn gelijke niet kent. Ook hij opent zijn (uitgebreide) terras-deuren zaterdag.

“Hier heb ik zo naar uitgekeken voor dit te mogen schrijven: VANAF ZATERDAG ZIJN JULLIE OPNIEUW WELKOM !!!!!”, aldus zaakvoerder Bart. “Voorlopige openingsuren: Donderdag, vrijdag en zaterdag van 15 tot 22 uur. En zondag van 11 tot 22 uur. Dinsdag tijdens de markt blijft het nog even gesloten. Het terras zal wel uitgebreider zijn, dus plaats genoeg. Reserveren is aangeraden indien je wenst te eten.Voor reservatie BEL: 0478 81 40 25 (of spreek in op voicemail) Tot zaterdag!?”

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook: