©Radio Ninove

Belleman Hans Van Laethem heeft de studio van Radio Ninove in het Ninia Shopping Center zaterdag officieel geopend

“Met Radio Ninove willen we een partner in life zijn van de Ninovieters. We informeren hen dagelijks over alles wat er leeft en beweegt in Ninove. Met heel veel aandacht voor het nieuws uit Ninove, de sport, het verenigingsleven en uiteraard Karnaval. Dit alles in combinatie met een gevarieerd aanbod van alleen de beste muziek. De slogan “We Love Nienof” zegt alles. De rode draad van ons verhaal is verbondenheid met de stad Ninove en zijn inwoners. Radio Ninove wil ook de onderlinge band tussen de Ninovieters stimuleren, een positieve kracht zijn”, zegt station manager Ewoud Van der Poorten.

©Radio Ninove – Offici ële opening van Radio Ninove “welovenienof met burgemeester Tania De Jonge
©Radio Ninove – Offici ële opening van Radio Ninove “welovenienof

“Belangrijk is ook de professionele aanpak en vooral de correcte berichtgeving”, zegt Ronny Schouppe, content verantwoordelijke bij Radio Ninove. “Onze redactie zorgt dagelijks voor regionale nieuwsbulletins, duidingsprogramma’s en uitzendingen die dicht bij de luisteraar staan. Zo zullen we als media partner van KVK Ninove verslag uitbrengen van hun wedstrijden. In deze moeilijke tijden willen we ook de verenigingen een hart onder de riem steken. We vermelden hun activiteiten gratis in onze programma’s en nodigen hen ook graag uit voor een interview (volledig volgens de coronamaatregelen)”, aldus Schouppe.

Radio Ninove is in Groot-Ninove te beluisteren via 95FM of digitaal via de Radio Ninove-app.

©Radio Ninove – Radio Ninove is in Groot-Ninove te beluisteren via 95FM of digitaal via de Radio Ninove-app.
©Radio Ninove – Ook Karnavalraadvoorzitter Pascal Carael kwam langs in de studio van Radio Ninove in het Ninia Shopping Center
©Radio Ninove

Radio Ninove wil heel dicht bij de luisteraar staan en neemt zijn intrek in het hart van de stad, in het Ninia shopping center. “We zijn verheugd om Radio Ninove te kunnen huisvesten en faciliteren in ons shopping center”, zegt Kris Van der Veken, Asset & Shopping Manager van het Ninia Shopping Center . “Wij zijn overtuigd dat dit professioneel project een re ële toegevoegde waarde zal zijn voor Ninove en voor ons..” Immers dit is een onwaarschijnlijk te evenaren kans om de dynamiek in de lokale verankering en positionering van het Ninia Shopping Center te versterken.   Laat staan de Ninia- beleving te bewerkstelligen.”

Door de verscherpte corona maatregelen heeft het wat langer geduurd dan verwacht. De inhuldiging gebeurde luidkeels. Om 10u kwam Den Belleman van Nienof, Hans Van Laethem, de studio officieel openen. De hele dag waren er Gift Cards van het Ninia Shopping center te winnen en kwamen verschillende Ninovieters hun opwachting maken in de studio.

©Radio Ninove
©Radio Ninove – Radio Ninove is in Groot-Ninove te beluisteren via 95FM of digitaal via de Radio Ninove-app.
©Radio Ninove

©Radio NinoveUiteraard kan en mag de aandacht voor Karnaval niet ontbreken. Radio Ninove is fier te kunnen melden dat er een intense samenwerking komt met Enkaavee. De uitzendingen van Enkaavee zullen in de toekomst terug via “de ether” te beluisteren zijn op 95FM. Maar de samenwerking zal veel verder gaan dan dat. “We voelden als snel dat we op dezelfde golflengte zaten als Radio Ninove”, knipoogt Glen Van Hooland van Enkaavee. “We dragen allebei onze stad een warm hart toe en streven dezelfde idealen na, radio maken voor én door de Ninovieter en in ons geval, de karnavalist. We kijken alvast enorm uit naar de samenwerking met radio Ninove en zijn vooral zeer blij dat we dit avontuur kunnen aangaan zonder onze eigenheid te verliezen. We blijven nog steeds Enkaavee,  de radio me nen oek af,  met een hart voor de karnavalist, met onze eigen bizarre presentatoren, met onze eigen apparatuur én met, in de nabije toekomst hopelijk, onze eigen karnavalsstudio! Al moet ik wel toegeven dat velen van ons staan te popelen om af en toe ook vanuit de studio van Radio Ninove de nodige karnavalskriebels op de Wettelkrabbers los te laten” besluit Glen Van Hooland

X