Het project “Zonnigste Gemeente” loopt ten einde.

Op 31 augustus 2021 loopt de wedstrijd voor de hoogste zonnebloem af.

Enzo meet zonnebloemOndanks het feit dat het ogenschijnlijk een moeilijke opdracht zou worden startte Enzo Van Den Kerckhove eind mei toch zijn zonnebloemenproject om van Lierde de zonnigste gemeente van Vlaanderen te maken.

Hij koos het gehucht Gemeldorp uit om het centrum van de bloemenpracht te worden en stopte daarom daar bij alle inwoners een kaartje met een zakje zonnebloempitten in hun brievenbus. Alle andere Lierdenaars konden, als ze dit wensten, het kaartje met het zakje zaadjes ophalen bij diverse Lierdse handelaars of Enzo contacteren zodat hij het hen persoonlijk ging brengen.

Om het planten van de zaadjes te stimuleren koppelde Enzo, met de steun van Faignaert Bloemen en Planten en Bloemen Hedera, een wedstrijd aan het project.

Diegene die op 31 augustus 2021 de grootste zonnebloem heeft wint een waardebon van €50 geschonken door Faignaert en een door een onschuldige hand getrokken willekeurige deelnemer aan de wedstrijd wint een mooi boeketje geschonken door Hedera.

Om de hoogte van uw deelnemende zonnebloem en uw gegevens door te geven kan je ofwel op deze link klikken https://forms.gle/UwV7m2aYVUenQvAo9  ofwel door de onderstaande QR-Let wel op dat dit maar tot en met 31 augustus 2021 kan.

Op 1 september zal Enzo samen met een meetcomité, samengesteld uit BL’s (Bekende Lierdenaars) bij de top 5 van deelnemers een controle uitvoeren van de lengte van de zonnebloemen. Niet zeuren is dus wel degelijk de boodschap!

affiche zonnebloemproject Lierde

QR-code zonnebloemproject Lierde

X